• Головна
  • Новини
  • Протестанти організовують у Слов’янську національну молитву за Україну...

Протестанти організовують у Слов’янську національну молитву за Україну

12.11.2014, 11:43
Протестанти організовують у Слов’янську національну молитву за Україну - фото 1
Українська Міжцерковна Рада запрошує священнослужителів всіх євангельських Церков 13 грудня взяти участь у «Другій національній молитві за Україну».

завантаження.gifУкраїнська Міжцерковна Рада запрошує священнослужителів всіх євангельських Церков 13 грудня взяти участь у «Другій національній молитві за Україну». Богослужіння відбудеться у Слов’янську на Донеччині за адресою: вул. Одеська, 30, Церква «Добра Звістка» (ст. пастор, єпископ – Олексій Демидович).

Як наголошують організатори, перша національна молитва за Україну, пройшла в грудні минулого року у Києві.

Цьогорічна молитва проходитиме у вигляді своєрідної естафети, ключовим місцем Святого Письма для її проведення стане уривок з Соборного Послання св. ап. Якова: «Бо дуже могутня ревна молитва праведного!»(Як.5:16)

«Ми віримо, що Багатомилосердний і Всемогутній Господь Бог, Цар Неба і землі, почує наші благання і моління, зверне Своє добре обличчя на наш плач і волання, спасе наш багатостраждальний народ, і дарує нашому краю мир, спокій та злагоду»,- йдеться у зверненні представників Української Міжцерковної Ради, підпис під яким поставили Головуючий в УМР єпископ Валерій Решетінський та Виконавчий секретар УМР пастор Сергій Убогов.