• Головна
  • Новини
  • В Івано-Франківську на вервиці молилися за єдність, мир і спокій в Україні...

В Івано-Франківську на вервиці молилися за єдність, мир і спокій в Україні

03.11.2014, 10:34
З благословення Архиєпископа та Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Кир Володимира молитва за єдність, мир і спокій в Україні відбувається щосереди о 18.00 год. на площі Ринок.

В  Івано-Франківську на площі Ринок за участю представників християнських спільнот, мешканців міста та духовенства 29 жовтня 2014 року відбулась загальноміська молитва на Вервиці за єдність, мир і спокій в Україні. По завершені молитви була відслужена панахида за всіма українськими військовими та мирними жителями, які загинули у зоні АТО.

З благословення архиєпископа та митрополита Івано-Франківського УГКЦ Володимира молитва за єдність, мир і спокій в Україні відбувається щосереди о 18.00 год. на площі Ринок.

Середа є днем сторогого посту в Івано-Франківській Архиєпархії УГКЦ в наміренні за мир. Координаційна рада християнських спільнот міста як ініціатор проведення, запрошує небайдужих мирян та всіх людей доброї волі приєднуватися до спільної молитви за припинення кровопролиття. Про це повідомляє офіційний сайт Івано-Франківська.