• Головна
  • Новини
  • Невідомі особи намагалися організувати у Львові молитву за всіх учасників АТО...

Невідомі особи намагалися організувати у Львові молитву за всіх учасників АТО

05.08.2014, 09:40
Невідомі особи намагалися організувати у Львові молитву за всіх учасників АТО - фото 1

У львівських ЗМІ з’явилося повідомлення про те, що 4 серпня, на проспекті Свободи біля фігури Пречистої Діви Марії об 21.00 мала зібратися група жінок на молитву за усіх учасників АТО. Також, як інформує сайт «Щоденний Львів», організатором цієї акції є пані Наталя, номер телефону якої розміщений на згаданому інтернет-ресурсі.

97_big_0-a.jpgУ львівських ЗМІ з’явилося повідомлення про те, що 4 серпня, на проспекті Свободи біля фігури Пречистої Діви Марії об 21.00 мала зібратися група жінок на молитву за усіх учасників АТО. Також, як інформує сайт «Щоденний Львів», організатором цієї акції є пані Наталя, номер телефону якої розміщений на згаданому інтернет-ресурсі.

Зателефонувавши за вказаним номером, редакція «Католицького оглядача» не отримала жодної інформації, яка б вказувала на те, хто є організатором цієї акції. Зважаючи на застереження Львівської архиєпархії УГКЦ стосовно активізації сектантського угрупування догналівців, журналісти звернулися до прес-служби Львівської архиєпархії за коментарем.

«Українська Греко-Католицька Церква не є організатором, співорганізатором чи учасником акції біля фігури Богородиці на проспекті Свободи об 21.00. До нас ніхто не звертався з відповідною пропозицією чи інформацією. Тобто, ця акція є приватною ініціативою до якої Церква не має жодного стосунку. Єпископат УГКЦ закликає вірних молитися кожного дня об 21.00 у своїх парафіях, домівках, молитовних спільнотах, монастирях. А вірні нашої архиєпархії зобов’язані до строго посту щовівторка у наміренні за осягнення миру в Україні, але подібних акцій ми не організовуємо.» - прокоментував ситуацію спеціально для «Католицького Оглядача» прес-секретар Львівської архиєпархії УГКЦ о. Павло Дроздяк.