Анонс: Паломництво до Люрду 8 – 14 серпня

27.06.2012, 18:03
Анонс: Паломництво до Люрду 8 – 14 серпня - фото 1
Паломницький Центр «Рафаїл» та РІСУ запрошують у паломництво до Люрду з 8 до 14 серпня 2012 року. У програмі відвідин: Санктуарій Божого милосердя у Лагєвніках (Польща), Франкфурт, Мюнхен (Німеччина), Люрд (Франція).

Паломницький Центр «Рафаїл» Львівської митрополії УГКЦ та РІСУ запрошують у паломництво до Люрду  з 8 до 14 серпня 2012 року. 

У програмі відвідин: Санктуарій Божого милосердя у Лагєвніках (Польща), Франкфурт, Мюнхен (Німеччина), Люрд (Франція). 

Щоденно у програмі – літургія, екскурсії. Проща відбудеться у супроводі священика УГКЦ.

Люрд

Три дні паломники проведуть безпосередньо у Люрді. Паломницька програма у місті об’явлення передбачає екскурсію "Слідами св. Бернадети Субіру", участь у нічній процесії зі свічками, Святу Літургію кожного дня, Хресну Дорогу, можливість купелі в чудотворному джерелі, вільний час.

Докладніше з програмою поїздки ви можете ознайомитись на сайті паломницького центру «Рафаїл».

Вартість виїзду 380 євро та 100 грн. У вартість поїздки входить: відкриття шенгенської візи, 3 нічліги у готелях, 3 сніданки та 2 вечері, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування.

У вартість поїздки не входить: оплата за екскурсії (усе разом 25 євро).

Для пенсіонерів, учнів та студентів до 21 року віза безкоштовна (мінус 35 євро).

Записатись на прощу можна за телефоном 067 18 06 777 або за електронною поштою: [email protected] з позначкою: «Паломництво до Люрду»

Люрд

Довідка:

Люрд – це невеличке французьке містечко, яке стало відомим на цілий світ у другій половині ХІХ-го століття, коли у його околицях сталося одне з найважливіших об’явлень Матері Божої.

Св. Бернадетта – дівчинка, якій у печері з’явилася "Пані" (Богородиця), і сказала до неї: «Йди до священиків і скажи їм, щоб збудували на цьому місці каплицю, бо я хочу, щоб воно стало місцем ласки для людей. Не переставай молитись і кажи іншим, щоб вони молилися. Піди і напийся з джерела та окропи себе водою з нього…»

Ніякого джерела дівчинка не бачила і ніхто ніколи не знав про нього. Але коли Бернадета розгорнула землю на вказаному місці то звідти почало бити джерело, яке згодом перетворилося у гірський потік. І ось почалися чуда. Один сліпець промив водою очі і знову став бачити. Жінка поклала вмираючу дитину в джерело - і вона не тільки ожила, але й зцілилась. Ймовірно, дитина мала рак кісток і лікарі були безсилі що-небудь зробити.