«Карітас» організував прощу для неповносправних

11.06.2012, 16:36
«Карітас» організував прощу для неповносправних - фото 1

Пішу інтеграційну щорічну прощу для неповносправних осіб, їхніх родин до чудотворної ікони Богородиці у м. Самбір (Львівська область) на початку червня організував «Карітас» Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ у співпраці з Дрогобицьким добровільним товариством захисту дітей-інвалідів "Надія".

proschaПішу інтеграційну щорічну прощу для неповносправних осіб, їхніх родин до чудотворної ікони Богородиці у м. Самбір (Львівська область) на початку червня організував «Карітас» Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ у співпраці з Дрогобицьким добровільним товариством захисту дітей-інвалідів "Надія". Це паломництво було четвертим за рахунком, участь у яком взяли неповносправні особи.

Як повідомили РІСУ організатори заходу, проща розпочалася Літургією у капличці місцевого «Карітасу». Згодом близько 70 прочан вирушили у дорогу.

Упродовж дня паломники пройшли шлях, зупиняючись на молитву і перепочинок у селах Лішня та Брониця. Увечері ж учасники прощі прибули до місця свого призначення - храму Різдва Пресвятої Богородиці у Самборі, де спільно молилися перед чудотворною іконою. Як зазначають організатори, вздовж усього маршруту неповносправні паломники своєю силою віри викликали захоплення у людей з навколишніх сіл.