• Головна
  • Новини
  • АНОНС: Запрошуємо у паломництво до Риму і Ватикану (24 - 31 липня)...

АНОНС: Запрошуємо у паломництво до Риму і Ватикану (24 - 31 липня)

11.06.2012, 15:40
АНОНС: Запрошуємо у паломництво до Риму і Ватикану (24 - 31 липня) - фото 1
Релігійно-інформаційна служба України спільно з паломницько-реколекційним центром «Рафаїл» запрошує своїх друзів та читачів у паломницьку подорож до Риму і Ватикану 28 квітня - 4 травня 2012 року

Релігійно-інформаційна служба України спільно з паломницьким центром «Рафаїл» запрошує своїх друзів та читачів у подорож до Риму і Ватикану - "Слідами Івана Павла ІІ". Проща відбудеться 24 до 31 липня 2012 року у супроводі священика та досвідченого керівника групи.

Програма поїздки

1 день: Краків.

Краків

Перше місто яке ми відвідаємо у нашому паломництві - Краків. Місто, яке називають культурною столицею Польщі. У програмі екскурсії  відвідини Вавельського Замку, Катедрального Собору Святих Станіслава і Вацлава, Головної Ринкової Площі.

Екскурсоводи розкажуть про історію Кракова, його святих покровителів та значення цього міста у житті Івана Павла ІІ. День у Кракові завершиться літургією в Українській церкві Воздвиження Чесного Хреста.

2 день: Ченстохова.

Після відвідин культурної столиці Польщі ми відвідаємо її духовну столицю монастир Ясна Гора у місті Ченстохова. Розпочнеться день з Літургії, після сніданку розпочнеться екскурсія, протягом якої паломники побачать Чудотворну Ікону Ченстоховської Божої Матері. Після екскурсії - вільний час, під час якого можна приватно помолитись, оглянути інші частини монастиря, піднятись на вежу, пройти хресну дорогу, стації якої розташовані навколо монастиря.

3 день: Венеція.

ВенеціяВ дорозі до Вічного Міста Риму ми зупинимось у одному з наймальовничіших міст світу - Венеції. Наш день розпочнеться з ранкової прогулянки вузькими та заплутаними вуличками міста. Ми побачимо найвідоміший міст Венеції - міст Ріальто. Дізнаємось про історію Венеції та відвідаємо її найвідоміший храм, Базиліку Св. Марка, де знаходяться мощі Євангелиста. У Базиліці Св. Марка відбудеться літургія, після якої можна буде приватно відвідати інші церкви Венеції, поплавати на гондолах, поблукати містом. Те, що ми не зможемо побачити під час піших прогулянок вуличками Венеції, можна буде оглянути, пливучи водяним трамваєм по Великому Каналу, яким паломники повертатимуться до автобуса.

Відвідавши Венецію, ми вирушимо до Падови, де будем мати мультимедійну презентацію життя св. Антонія. Далі - переїзд на вечерю та нічліг у готель.

4 день: Асиж.

Вечірній АсижСніданок, відвідини середньовічного міста Асиж. Це місто, краса і спокій якого торкаються глибини душі кожного паломника. Дорогою до Асижу ми ознайомимось з життям двох його найвідоміших дітей - Св. Франциска та Св. Клари. В цей день ми відвідаємо чотири церкви Асижу: Базиліку Св. Марії та Ангелів, з якою пов’язане одне з найбільших чуд в житті св. Франциска, церкву Св. Дям’яна, яку Франциск відбудував своїми руками, Базиліку Св. Франциска, де спочивають мощі святого і в якій буде літургія, та Базиліку Св. Клари. Переїзд на нічліг до готелю.

5 день: Рим.

Перший день у Римі розпочнеться літургією в одній з чотирьох папських базилік - у Базиліці Санта Марія Маджоре. Протягом екскурсії містом ми відвідаємо Ватикан та Базиліку Св. Петра, Фортецю Св. Ангела, одну з найгарніших площ Риму - Полощу Навона, античний храм всіх богів Пантеон, найвеличніший фонтан Риму - Фонтан ді Треві.

Ватикан - країна в країні

6 день: Рим.

Другий день у Римі розпочнеться літургією у одній з найгарніших церков Риму, папській Базиліці Св. Павла. Протягом екскурсії ми також відвідаємо Колізей, Римський форум, Базиліку Св. Івана на Лятерані та Святі Сходи, по яких Ісус підіймався на суд до Пилата.

7 день: Відень.

Завершиться паломництво у столиці Австрії, Відні. Тут ми відвідаємо Собор Св. Стефана та Українську церкву Св. Клари, протягом екскурсії довідаємось про історію та особливості Відня, побачимо Зимову Резиденцію Габсбургів, церкву Св. Петра, Оперний театр. Після екскурсії можна буде відвідати Віденські музеї, скуштувати відому віденську каву чи шніцель.

8 день, вранці: повернення додому.

Вартість поїздки складає 390 євро та 100 грн., у неї входить: 4 нічівлі у готелях, 4 сніданки та 4 вечері, відкриття шенгенської візи, медичне страхування, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та фахового керівника групи. Для пенсіонерів, учнів та студентів до 21 року віза безкоштовна (мінус 35 євро).

Запис здійснюється за електронною адресою [email protected] з позначкою: «Паломництво до Риму».

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном 067 18 06 777

При реєстрації необхідно вказати:

1. Прізвище, ім'я латинкою, як у закордонному паспорті.

2. Контактний номер телефону.

3. Дата народження.

4. Серію та номер закордонного паспорту.

Також запрошуємо у інші паломницькі подорожі:

Зустріч християнської молоді у ТЕЗЕ (Франція) 6 - 18 липня 2012 року

Проща до Тернового Вінка (Париж) 30 липня - 5 серпня 2012 року

Проща до Святої Землі 12 - 19 вересня 2012 року