У Львові відбувся екуменічний молебень з нагоди Дня міста

07.05.2012, 09:35
У Львові відбувся екуменічний молебень з нагоди Дня міста - фото 1
Очолив молитву Патріарх Філарет.

Під час святкування Дня міста у Львові, на пл. Ринок, 6 травня відбулась спільна молитва. Очолив молитву Патріарх Філарет.

У молитві за Львів взяли участь представники різних Церков. Зокрема, молитву виголосили священики Вірменської Церкви, Церкви християн віри євангельської, Української Греко-Католицької Церкви, Української Православної Церкви Київського Патріархату, Української Автокефальної Православної Церкви, Римо-Католицької Церкви, Української Православної Церкви, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Екуменічна-молитва-у-Львові.jpg

«Нас привела сюди турбота про наш край. Ми – вільна нація з глибокими християнськими традиціями. Наш край потребує духовного оновлення. Прошу всіх нас об’єднатись у молитві до святого Юрія. Але він не прийде подолати дракона, поки ми кожен в собі його не подолаємо», — зазначив єпископ Церкви християн віри євангельської Василь Боєчко.

У день патрона міста Львова – святого Юрія, усі львів’яни мали можливість долучитись до святкової Літургії у соборі Святого Юра, яку очолили владика Ігор (Возьняк) та владика Венедикт (Алексійчук). Про це інформує сайт Щоденний Львів.

У Львові відбувся екуменічний молебень з нагоди Дня міста - фото 54598
У Львові відбувся екуменічний молебень з нагоди Дня міста - фото 54599
У Львові відбувся екуменічний молебень з нагоди Дня міста - фото 54600
У Львові відбувся екуменічний молебень з нагоди Дня міста - фото 54601
У Львові відбувся екуменічний молебень з нагоди Дня міста - фото 54602
У Львові відбувся екуменічний молебень з нагоди Дня міста - фото 54603