АНОНС: Паломництво до Люрду (Франція) 28 квітня - 4 травня

24.03.2012, 13:26
АНОНС: Паломництво до Люрду (Франція) 28 квітня - 4 травня - фото 1
РІСУ та паломницький центр "Рафаїл" запрошують у паломницьку поїздку до Люрду. Місця відвідин: Польща – Вроцлав; Німеччина – Франкфурт, Мюнхен; Франція – Люрд. Проща триватиме з 28 квітня до 4 травня.

РІСУ та паломницький центр "Рафаїл" запрошують у паломницьку поїздку до Люрду. Місця відвідин: Польща – Вроцлав; Німеччина – Франкфурт, Мюнхен; Франція – Люрд. Проща відбуватиметься у супроводі священика УГКЦ і триватиме з 28 квітня до 4 травня.

Вроцлав

Програма паломництва:

1 день: виїзд зі Львова. Перетин польського кордону. Прибуття до Вроцлава - одного з найбільших і найстарших міст у Польщі. Екскурсія островом Piasek та старим містом, вільний час, переїзд на нічліг у Болеславець.

2 день: сніданок у готелі, переїзд до Франкфурта. Літургія, екскурсія містом: катедра св. Бартоломея, церква св. Павла, "Румер" та інші, вільний час длі самостійного знайомства з містом.

Франкфурт

Франкфурт вважається світовим «альфа-містом» і є центром комерції, культури, освіти, туризму і транспортним хабом. В місті проводяться різноманітні фестивалі: Фестиваль Кераміки, Дні Лісу, Фестиваль хмарочосів, Звуки Франкфурта, тощо. В місті знаходяться багато музеїв, більшість з яких розташовуються на набережній Майна в районі Заксенхаузен (південна сторона) або в старій частині міста (північна сторона). Через велику концентрацію музеїв район часто називають Набережна музеїв (нім. Museumsufer).

Після екскурсії у Франкфурті - нічний переїзд до Люрду.

3 день: Люрд - квітуче французьке містечко, яке в 50-х роках налічувало 14,000 жителів. Люрд став загальновідомим світові у другій половині ХІХ-го століття, коли на його околицях сталося одне з найважливіших об’явлень Матері Божої за всі часи християнської історії.

Поселення в готелі, вечеря, участь у нічній процесії зі свічками, нічліг.

Люрд

4 день: сніданок, екскурсія: "Слідами св. Бернадети Субіру". Свята Літургія, Хресна Дорога, вечеря, вільний час, участь у нічній процесії (для бажаючих), нічліг.

Св. Бернадетта - дівчинка, якій зявилася "Пані" (Богородиця) в печері, що стояла неподалік, і сказала до неї: "Йди до священиків і скажи їм, щоб збудували на цьому місці каплицю, бо я хочу, щоб воно стало місцем ласки для людей. Не переставай молитись і кажи іншим, щоб вони молилися. Піди і напийся з джерела та окропи себе водою з нього… "Ніякого джерела дівчинка не бачила і ніхто ніколи не знав про нього. Але коли Бернадета розгорнула землю на вказаному місці то звідти почало бити джерело, котре згодом перетворилося у гірський потік.

5 день: сніданок. Служба Божа, вільний час. Можливість купелі в чудотворному джерелі. Нічний переїзд до Мюнхена.

Мюнхен6 день: Мюнхен. Свята Літургія, екскурсія містом: Фрауенкірхе, міська брама, ратуша, палац, вільний час.

Мюнхен - це не тільки осередок культурних та музейних цінностей, а й великий промисловий і дослідницький центр. Завдяки знаменитим університетам, одній з найбільших в Європі Баварській державній бібліотеці, інститутам імені Макса Планка та імені Хайнца Майера-Лейбніца, ядерному науково-дослідному реактору і багатьом іншим установам Мюнхен утримує міцні позиції в європейській науці.

Нічний переїзд до Львова. 

7 день: приїзд до Львова.

Вартість виїзду 380 євро та 100 грн. У вартість поїздки входить: 3 нічліги у готелях, 3 сніданки та 2 вечері, відкриття шенгенської візи, переїзд автобусом єврокласу, супровід духівника та керівника групи, медичне страхування.

Для пенсіонерів, учнів та студентів до 21 року віза безкоштовна (мінус 35 євро).

У вартість поїздки не входить: оплата за екскурсії в усіх містах згідно програми (усе разом 25 євро).

Запис здійснюється за електронною адресою [email protected] з позначкою: «Паломництво до Люрду».

При реєстрації необхідно вказати:

1. Прізвище, ім'я латинкою, як у закордонному паспорті.

2. Контактний номер телефону.

3. Дата народження.

4. Серію та номер закордонного паспорту.

За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном 067 18 06 777.