• Головна
  • Новини
  • Сьогодні Львів молитовно вшанує жертв Скнилівської трагедії...

Сьогодні Львів молитовно вшанує жертв Скнилівської трагедії

27.07.2011, 10:57
Сьогодні Львів молитовно вшанує жертв Скнилівської трагедії - фото 1
27 липня 2002 року під час авіашоу на Скнилівському аеродромі розбився літак Су-27. В результаті загинули 77 осіб, з яких 28 дітей. Крім того, постраждали близько 250 осіб.

Sknuliv.jpg27 липня виповнюється дев'ять років з дня трагедії на Скнилівському аеродромі, коли в результаті падіння винищувача Су-27 загинули 77 осіб, у тому числі 28 дітей.Львів'яни вшанують пам'ять загиблих під час Скнилівської трагедії.

Як повідомили в міськраді Львова, прапори з чорною стрічкою на знак жалоби розвішані по всьому місту. Відбудеться реквієм пам'яті загиблих в результаті авіакатастрофи.

Мер Львова Андрій Садовий закликав усіх вшанувати загиблих у молитві і скорботі. "Для Львова – це жахлива трагедія, яка забрала життя невинних людей. Сьогодні, дев'ять років після трагедії, родичі жертв повинні відчувати моральну підтримку громади міста. Ми повинні просити Бога, щоб подібні лиха більше ніколи не приходили до нашого міста", - заявив Садовий.

Сьогодні о 11:00 у Львові на Скнилівському аеродромі біля каплиці відбудеться молебень пам'яті загиблих у Скнилівській трагедії. Також відбудеться поминальний молебень біля пам'ятного знака на місці падіння літака і на Голосіївському кладовищі. Львівська міськрада закликала львів'ян утриматися сьогодні від гучних святкувань.

Нагадаємо, 27 липня 2002 року під час авіашоу на Скнилівському аеродромі розбився літак Су-27. В результаті загинули 77 осіб, з яких 28 дітей. Крім того, постраждали близько 250 осіб.