• Головна
  • Новини
  • Українські телеканали транслюватимуть наживо Різдвяні Богослужіння...

Українські телеканали транслюватимуть наживо Різдвяні Богослужіння

05.01.2020, 10:51
Українські телеканали транслюватимуть наживо Різдвяні Богослужіння - фото 1
6–7 січня суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА транслюватимуть наживо Різдвяні Богослужіння й урочистості для вірян східного обряду.

6–7 січня суспільні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА транслюватимуть наживо Різдвяні Богослужіння й урочистості для вірян східного обряду.

6 січня

О 16:25 в ефірі суспільних телеканалів UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА ведучий Кирило Караченцев разом із представником Церкви в студії говоритимуть про особливості відзначення цього свята для вірян східного обряду та вже о 16:45 коментуватимуть пряму трансляцію Різдвяного Богослужіння з Михайлівського Золотоверхого Кафедрального собору.

7 січня

О 04:45 на UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА з глядачами у студії будуть ведучий Кирило Караченцев і священнослужитель Патріаршого Собору Воскресіння Христового, а вже з 5:00 коментуватимуть тригодинне Богослужіння із собору наживо.

О 09:40 в ефірі UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА відбудеться пряма трансляція різдвяного Богослужіння з Михайлівського Золотоверхого Кафедрального собору, яку коментуватимуть Кирило Караченцев та священнослужитель собору.

О 12:30 на суспільному телеканалі UA: КУЛЬТУРА в студії ведучий Роман Коляда разом із представником Кафедрального собору Святої Трійці в місті Луцьку розкажуть про важливість Різдва для вірян. А вже о 12:50 глядачі Суспільного побачать різдвяне Богослужіння із собору Святої Трійці в Луцьку.

Інтер у ці дні традиційно транслюватиме Богослужіння лише однієї конфесії – УПЦ МП. 6 січня о 17:00 та 7 січня о 9:00 телеканал передаватиме Різдвяні Служби з Свято-Успенської Києво-Печерської лаври.