• Головна
  • Новини
  • «Канонічна диверсія»: на Google картах храми УПЦ КП маркують «розкольницькими»...

«Канонічна диверсія»: на Google картах храми УПЦ КП маркують «розкольницькими»

20.09.2018, 12:50
«Канонічна диверсія»: на Google картах храми УПЦ КП маркують «розкольницькими» - фото 1
За повідомленням телеграм-каналу «The Web Padre», на Google картах деякі церкви УПЦ КП стали маркуються як «розкольницькі». Таких храмів немало і є підстави припустити, що хтось системно «попрацював».

За повідомленням телеграм-каналу «The Web Padre», на Google картах деякі церкви УПЦ-КП маркуються як «розкольницькі». Таких храмів немало і є підстави припустити, що хтось системно «попрацював». Про це пише Церкваріум.

Як зазначається в повідомлені, інформація на Google картах додається користувачами. Кожен, хто має акаунт в Google, є таким користувачем. Google пропонує кожному уточнювати інформацію і додавати відсутню (нові об'єкти, фото, години роботи, залишати відгуки тощо). Люди, які це роблять, отримують статус «місцевих експертів». За пропозицією таких експертів інформація оновлюється.

Крім того, Google дає можливість підтвердити власність компанії і тоді мати пріоритет щодо оновлення інформації по даному об'єкту.

На каналі радять настоятелям церков поцікавитися цим питанням та підтвердити для Google право власності на розташовані об'єкти заради того, щоб запобігти подібним ситуаціям.