• Головна
  • Новини
  • На «5-му каналі» покажуть серіал про Блаженнішого Любомира Гузара...

На «5-му каналі» покажуть серіал про Блаженнішого Любомира Гузара

15.01.2016, 16:23
17 січня, о 20.10, на «5-му каналі» продемонструють першу з шести серій нового документального серіалу про Архиєпископа-емерита УГКЦ Любомира Гузара під назвою «Любомир. Бути людиною».

17 січня, о 20.10, на «5-му каналі» продемонструють першу з шести серій нового документального серіалу про Архиєпископа-емерита УГКЦ Любомира Гузара під назвою «Любомир. Бути людиною». Серіал створено «Живим телебаченням», повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

У шести серіях фільму розповідається про основні періоди життя кардинала Гузара - Другу світову війну, еміграцію за кордон, повернення в Україну та служіння на своїй Батьківщині.

Як розповів продюсер фільму Павло Казанцев, стрічка максимально наближена до біографічної. Водночас в ній передано і дух епохи. Є розповіді сучасників про те, як змінювалося їхнє життя після зустрічі з Блаженнішим Любомиром.

У першій серії розповідається про дитинство Архиєпископа-емерита і обставити, за яких воно проходило.

Тривалість кожної серії 28 хвилин.

Заплановано продемонструвати фільм двома циклами: щонеділі з 17 січня до 21 лютого. А тоді упродовж тижня, на який припадає день народження Блаженнішого Любомира, а саме з 22 до 27 лютого включно.