• Головна
  • Новини
  • На Пасху 5 канал покаже інтерв’ю з Главами Церков та фільм про Митрополита Шептицького...

На Пасху 5 канал покаже інтерв’ю з Главами Церков та фільм про Митрополита Шептицького

01.05.2013, 12:39
На Пасху 5 канал покаже інтерв’ю з Главами Церков та фільм про Митрополита Шептицького - фото 1
Напередодні та під час Великодніх свят 5 канал запропонує глядачам трансляції богослужінь, документальні фільми, спецвипуски програм та інтерв'ю з главами і священнослужителями православних та греко-католицької Церков.

i150_Articl.jpgНапередодні та під час Великодніх свят 5 канал запропонує глядачам трансляції богослужінь, документальні фільми, спецвипуски програм та інтерв'ю з главами і священнослужителями православних та греко-католицької Церков.

У суботу, 4 травня, о 17.25 в ефірі вийде програма «Вифлеєм» з циклу «Феєрія мандрів». О 22.25 почнеться програма «Майстер-клас із Наталкою Фіцич», присвячена старовинним українським традиціям підготовки до Великодня. З 23.40 5 канал наживо транслюватиме урочисте Великоднє Богослужіння зі Свято-Троїцького Іонинського монастиря.

У Великодню неділю, 5 травня, о 19.30 телеканал покаже серію інтерв'ю з Главами Церков та іншими священнослужителями: Патріархом Київським і всієї Руси-України Предстоятелем УПЦ КП Філаретом, Митрополитом Київським Предстоятелем Української Греко-Католицької Церкви Блаженнішим Святославом (Шевчуком), головою Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ (МП) протоєреєм Георгієм Коваленком, Митрополитом Київським і всієї України Предстоятелем УАПЦ Блаженнішим Мефодієм.

Також з 30 квітня по 3 травня, в ефірі 5 каналу о 09.10 з повтором о 14.10 виходитиме серіал «Митрополит Андрей Шептицький» з циклу історичних передач «Машина часу», повідомляє «Телекритика».