В атеїстів України з’явився свій журнал

04.03.2013, 10:19
З лютого поточного року активісти атеїстичних ресурсів України почали видавати свій журнал під назвою «Разум».

З лютого поточного року активісти атеїстичних ресурсів України почали видавати свій журнал під назвою «Разум». Про це повідомляє інтернет-сайт Телекритика з посиланням на opium.at.ua.

Перший, дебютний, номер був представлений під час круглого столу «Проблема клерикалізму і шляхи її вирішення», який пройшов 27 лютого в Києві.

Нове періодичне видання буде знайомити читачів з подіями атеїстичного і релігійного характеру, з історією атеїзму і вільнодумства, а також з сучасними тенденціями в області світогляду і свободи совісті.

Журнал розрахований на невіруючих людей і тих, хто вагається в питаннях віри. До сьогодні атеїсти Україні не мали своїх видань, не були представлені в ЗМІ і здебільшого обмінювалися інформацією на атеїстичних сайтах, у блогах та соціальних мережах.

«Редакція журналу сподівається об'єднати навколо себе в першу чергу супротивників клерикалізму: представників науки, студентів, викладачів і усю прогресивну громадськість України», - заявив редактор журналу Максим Светляченко.

Журнал «Разум» планується видавати в друком поки що обмеженим накладом. Придбати його можна буде на різних атеїстичних заходах. Також найближчим часом видання з'явиться в електронному вигляді.

 

Теги: #Атеїзм