• Головна
  • Проекти
  • На Першому Національному стартувала програма "Православна енциклопедія в Україні" з ведучим - єпископом УПЦ...

На Першому Національному стартувала програма "Православна енциклопедія в Україні" з ведучим - єпископом УПЦ

21.09.2011, 17:12
На Першому Національному стартувала програма "Православна енциклопедія в Україні" з ведучим - єпископом УПЦ - фото 1
21 вересня в ефірі Першого Національного телеканалу України відбувся прем'єрний показ програми «Православна енциклопедія в Україні». Ведучий програми - ректор Київської духовної академії і семінарії УПЦ архиєпископ Бориспільський Антоній (Паканич).

Antonij.jpg21 вересня в ефірі Першого Національного телеканалу України відбувся прем'єрний показ програми «Православна енциклопедія в Україні». Ведучий програми - ректор Київської духовної академії і семінарії Української Православної Церкви (МП) архиєпископ Бориспільський Антоній (Паканич).

"Православна енциклопедія в Україні" - телепрограма для всіх, хто цікавиться історією, культурою, релігією, християнством. На ці теми в студії з ведучим - ректором Київської духовної академії і семінарії архієпископом Бориспільським Антонієм - розмовлятимуть відомі історики, богослови, письменники, актори, політики. Також у кожному випуску програми - розповідь про новини культури і події православного життя.

Творці передачі сподіваються, що вона допоможе і тим, хто хоче знайти віру в Бога. Час показу - 11:30. Про це повідомляє сайт "Православіє в Україні".