• Головна
  • Новини
  • Телепрограма «Світ Православія» не є офіційним, але "рекомендованим до перегляду" телевізійним проектом УПЦ...

Телепрограма «Світ Православія» не є офіційним, але "рекомендованим до перегляду" телевізійним проектом УПЦ

06.08.2011, 11:40

На сьогоднішній день телепрограма «Світ Православія», що виходить на телеканалі «Глас», не є офіційною програмою новин Української Православної Церкви, а одним з проектів телеканалу «Глас». При цьому, вона, як і телеканал «Глас» в цілому, залишається в списку ЗМІ, рекомендованих Синодальним інформаційно-просвітницьким відділом УПЦ.

Відповідаючи на чисельні запити журналістів щодо долі офіційної телепрограми новин Української Православної Церкви «Світ Православія», голова Синодального інформаційно-просвітницького відділу УПЦ протоієрей Георгій Коваленко заявив:

«На сьогоднішній день телепрограма «Світ Православія», що виходить на телеканалі «Глас», не є офіційною програмою новин Української Православної Церкви, а одним з проектів телеканалу «Глас». При цьому, вона, як і телеканал «Глас» в цілому, залишається в списку ЗМІ, рекомендованих Синодальним інформаційно-просвітницьким відділом УПЦ.

Над цим проектом, з благословення Священноначалля, працює протоієрей Андрій Ткачев. Сподіваємося, що позбавившись офіційного статусу, вона стане більш динамічною і різноманітно», - зазначив Георгій Коваленко

Як інформує офіційний сайт Української Православної Церкви, рішення стосовно долі офіційних церковних новин на телебаченні буде прийматися перед початком нового телевізійного сезону у вересні.