• Головна
  • Проекти
  • При Українському Католицькому Університеті 14 травня стартує Східноєвропейська школа з медіа-менеджменту...

При Українському Католицькому Університеті 14 травня стартує Східноєвропейська школа з медіа-менеджменту

22.04.2010, 09:34
Програму лекцій і майстеркласів, яка триватиме з травня по листопад 2010 р., вестимуть відомі українські та польські журналісти, редактори, менеджери ЗМІ.

ЛЬВІВ – Фундація Прес-центр для Центрально-східної Європи (Варшава) та Український Католицький Університет (Львів) оголошують набір слухачів на 6-місячну модульну програму «Східноєвропейська школа з медіа-менеджменту». Відкриття школи 14 травня 2010 р.

Програму лекцій і майстеркласів, яка триватиме з травня по листопад 2010 р., вестимуть відомі українські та польські журналісти, редактори, менеджери ЗМІ (зокрема, співзасновники та співвласники найбільших мас-медіа Польщі - видавничого концерну «Аґора», Радіомережі RMF-FM, телеканалу TVN та інші).

Учасниками програми можуть стати студенти старших курсів та діючі журналісти, що хотіли б ознайомитися з засадами функціонування та управління ЗМІ. До участі у майстер-класах будуть додатково запрошені редактори українських ЗМІ, що працюють на керівних посадах.

Програма реалізується в рамках проекту створення Східноєвропейської школи журналістики Українського Католицького Університету і відбуватиметься на базі УКУ у Львові.

Організатори беруть на себе витрати за навчання, проживання, харчування учасників.

Заявки на участь у курсі, разом з мотиваційним листом та CV (у довільній формі), можна надсилати за адресою: [email protected] до кінця квітня.

Довідки за телефоном – 067 315-70-41, координатор програми – Володимир Павлів.