• Головна
  • Новини
  • Християнський фільм “Прорив” отримує номінацію на “Оскар”...

Християнський фільм “Прорив” отримує номінацію на “Оскар”

16.01.2020, 11:12
Християнський фільм “Прорив” отримує номінацію на “Оскар” - фото 1

Християнський фільм “Прорив” номіновано на премію Оскар. Фільм, заснований на справжній історії, був номінований на найкращу оригінальну пісню за емоційну мелодію “Я стою з тобою”, виконану провідною актрисою у фільмі Кріссі Мец і написану відомою авторкою пісень Даян Уоррен.

Християнський фільм “Прорив” номіновано на премію Оскар. Фільм, заснований на справжній історії, був номінований на найкращу оригінальну пісню за емоційну мелодію “Я стою з тобою”, виконану провідною актрисою у фільмі Кріссі Мец і написану відомою авторкою пісень Даян Уоррен.

“Вітаю, @warren_diane з вашою 11-м номінацією на” Оскар “на кращу пісню!” Мец написав в Instagram, дізнавшись про номінацію. “Дякую, @devonfranklin за те, що нас об’єднали та здійснили мрії! І величезна вдячність @theacademy за цю неймовірну честь!”

Продюсер фільму ДеВон Франклін, відомий тим, що на екрані сріблястого екрана вивів вміст, заснований на вірі, також відзначив це досягнення.

“@Breakthroughmovie отримав номінацію на “Оскар”!!! За найкращу пісню «Я стою з тобою!» Величезні вітання  @warren_diane та @chrissymetz,» написав Франклін у твіттері.

“Прорив” заснований на справжній історії про хлопчика-підлітка, який вважається мертвим після того, як він провалиться під кригу на ставку і після того як його витягнули з водойми  не може бути реанімований протягом 45 хвилин. Його серце починає битися знову після того, як мати починає молитися.

“Прорив”, – розповідає чудодійну правдиву історію Джойс та Джона Сміта, матері та сина, які покладаються на силу молитви та Святого Духа після нещасного випадку, коли лікарі в лікарні Джона оголошують померлим. Через 45 хвилин відчайдушні благання матері до Бога повернули його до життя після того, як лікарі втратили надію.

За перші кілька днів після початку показів фільму «Прорив» заробив 14,6 мільйона доларів у 2824 театрах. Цей фільм відзначився другим фільмом Франкліна, який заробив майже 15 мільйонів доларів за перший тиждень. З загальною виробничою вартістю 14 мільйонів доларів “Прорив” очолив християнські хіти “Бог не мертвий” та “Вогнестійкий”. Загалом він отримав 50,4 мільйона доларів на прокаті. Про це інформує сайт «Слово про слово».