• Головна
  • Новини
  • Львівський «Простір синагог» номінували на міжнародну архітектурну премію...

Львівський «Простір синагог» номінували на міжнародну архітектурну премію

30.01.2018, 12:36
Львівський «Простір синагог» номінували на міжнародну архітектурну премію - фото 1
Львівський «Простір синагог» став номінантом на міжнародну архітектурну премію Будівля року-2018 в категорії «Релігійна архітектура» від платформи Arch Daily. До 31 січня триває онлайн-голосування.

Львівський «Простір синагог» став номінантом на міжнародну архітектурну премію Будівля року-2018 в категорії «Релігійна архітектура» від платформи Arch Daily. До 31 січня триває онлайн-голосування, інформує Zaxid.net.

Простір_синагог.jpg

Як повідомили в Центрі міської історії, цього року особливістю конкурсу є те, що за номінантів можуть голосувати читачі ресурсу. До 31 січня відбувається перший тур голосування у 15-ти категоріях. Кожен користувач може проголосувати один раз в кожній категорії. 1 лютого визначать п'ятьох переможців в кожній категорії і одразу стартує другий тур голосування. Переможців оголосять 8 лютого.

«Щоб підтримати «Простір синагог», зайдіть на сайт Аrchdaily (можлива реєстрація через Facebook) і натисніть кнопку «Nominate This Project», – зазначили в Центрі міської історії.

Нагадаємо, проект «Простір синагог» вшанує історію євреїв у Львові та спрямований на краще розуміння спільної міської історії і спільної спадщини львів’янами і гостями міста. Проект ініціювала міська адміністрація у співпраці з Центром міської історії, Німецьким товариством між народного співробітництва (GIZ) та партнерськими єврейськими організаціями. Архітектором проекту є Франц Решке, а також Софі Янке, яка є в авторкою інсталяції «Увіковічнення». В доопрацюванні проектної документації брав участь український архітектор Юрій Столяров.

Arch Daily – це одна з найбільш знаних платформ, яка «збирає найновішу та найважливішу інформацію, щоб допомагати архітекторами творити кращу архітектуру» і є «місцем для дослідження і знайомства з добрими та найсучаснішими прикладами архітектури». Більше ніж 10 млн архітекторів знайомляться з матеріалами ArchDaily щомісяця.