Храми та церкви Львова відкриють свої двері вночі

08.07.2015, 12:57
Храми та церкви Львова відкриють свої двері вночі - фото 1

З 10 до 12 липня у Львові проходитиме вже традиційний промоційний проект «Ніч у Львові», який відбувається двічі на рік - восени та влітку. Цього року літній проект відбудеться під гаслом духовності, а кожен з трьох днів матиме свою тематику: театр, музика, кіно. Багато місць будуть відкриті вперше для загалу, повідомляють у міській раді.

Храм свв. Петра і Павла у ЛьвовіЗ 10 до 12 липня у Львові проходитиме вже традиційний промоційний проект «Ніч у Львові», який відбувається двічі на рік - восени та влітку. Цього року літній проект відбудеться під гаслом духовності, а кожен з трьох днів матиме свою тематику: театр, музика, кіно. Багато місць будуть відкриті вперше для загалу, повідомляють у міській раді.

Відтак, вперше для відвідувачів буде відкрито хори та бокові нави хорів у Гарнізонному храмі св. апп. Петра і Павла, охочі зможуть піднятись на висоту близько 20 метрів, однак організатори застерігають, що з питань безпеки вхід з дітьми до 12 років заборонений.

Також у Гарнізонному храмі проводитимуться екскурсії підземеллями.

Знову вночі буде відкритий оглядовий майданчик на вежі храму Св. Ольги і Єлизавети.

На гостей чекатиме ексклюзивна екскурсія чудотворними іконами «Дорога правди та добра». Свої двері для вечірньої екскурсії відчинить Вірменський кафедральний собор, де лунатимуть вірменські духовні співи.

Під час проекту «Ніч у Львові» можна буде побувати та дізнатись історію найстаріших церков міста в рамках екскурсії «Княжий Львів», а також долучитись до екскурсії в храм Всіх Святих Святопокровського жіночого монастиря (монастир Бенедиктинок) та побувати в найбільшому музеї української писанки.

У суботу о 17.00 годині у Гарнізонному храмі св. апп. Петра і Павла проведуть реквієм за загиблими під Зеленопіллям.

«Цього року проект «Ніч у Львові» відбувається під гаслом духовності. Будуть відкриті церкви та храми, де проводитимуться екскурсії та різні тематичні заходи. Також кожна з трьох ночей матиме свою тематику, серед яких буде театр, музика та кіно», - зазначила Марта Іванишин, керівник відділу промоції міста. 

Ці та інші цікаві вистави, екскурсії та атракції чекатимуть на усіх, хто візьме участь у проекті «Ніч у Львові». Ознайомитись з детальною програмою заходів, спланувати свій нічний маршрут, зареєструватись чи придбати квитки можна за посиланням http://lviv.travel/ua/index/what_to_do/events/~2725/nich-u-lvovi-lipen-2015