• Головна
  • Новини
  • Номінація “Пісня року в українському християнстві” оприлюднила фіналістів...

Номінація “Пісня року в українському християнстві” оприлюднила фіналістів

13.03.2015, 13:08
Номінація “Пісня року в українському християнстві” оприлюднила фіналістів - фото 1
Утретє “Пісня року в українському християнстві” проводить у Києві великий концерт та нагородження. Цього разу він пройде 21 березня о 17.00 у серці Києва — Українському домі.

Пісня_року.jpgУтретє “Пісня року в українському християнстві” проводить у Києві великий концерт та нагородження. Цього разу він пройде 21 березня о 17.00 у серці Києва — Українському домі.

За щорічною традицією з усіх куточків країни  збереться десять кращих гуртів, виконавців, які торік були найбільш плодовиті і затребувані. Вони порадують глядачів новими авторськими піснями та живим виконанням.

Серед них: Іван Лук'янчук — соліст гурту “Крик душі” ( Київ, Рівне), гурти “Севен крок” (Луцьк), “Меоріт” (Луцьк), “Гранула Грейс” ( Київ), дуети “Ізі” ( Первомайськ, Івано-Франківськ), “Даббі та Кетрін” ( Київська область), солісти Павло Карпенко ( Фастів), Анастасія Яценко ( Київ), Ірена Пасічник ( Київ), Марія Мокієнко ( Дніпропетровськ), Марія Волкова з музичним бендом ( Київ).

На сцені також виступатимуть В'ячеслав Рибіков, Стелла Красовська, Роман Ващук, Оксамита, - члени журі “Пісні року...”. Разом із ними матиме змогу голосувати за кращу пісню і кожен глядач.

Окрім великого музичного свята для всіх українців, метою номінації оргкомітет вбачає розвиток християнської музичної культури в Україні, залучення інтересу до гідних, талановитих виконавців, а також співпраця, платформа для спілкування діячів музичної культури.

Кожен бажаючий зможе потрапити на концерт, замовивши квитки на сайті: http://best-song.com.ua/ або по телефону 0503885262.

Пвмсня_року_2.jpg