• Головна
  • Теми
  • Сьогодні на форумі видаців: лекція архиєпископа Ігоря (Ісіченка), презентація Бруно Ферреро та багато іншого...

Сьогодні на форумі видаців: лекція архиєпископа Ігоря (Ісіченка), презентація Бруно Ферреро та багато іншого

14.09.2012, 09:11
Сьогодні на форумі видаців: лекція архиєпископа Ігоря (Ісіченка), презентація Бруно Ферреро та багато іншого - фото 1
Другий день форуму насичений інтелектуальними заходами у царині релігійної історії, філософії та популярного читання.

exklusiv.gifДругий день форуму насичений інтелектуальними заходами у царині релігійної історії, філософії та популярного читання.

11.00 — біля стенду видавництва «Ярославів вал» (№302) розпочнеться презентація книги Юрія Дорошенка «Без догмату».

12.30 — прес-конференція в Львівській міській рада (пл. Ринок,1) з Бруно Ферреро, всесвітньо відомим автором популярних християнських есе; о 19.00 – він зустрінеться з читачами в храмі Пресвятої Євхаристії (пл. Музейна, 1).

13.00 — в Музеї історії релігій розпочнеться лекція архиєпископа Харківського і Полтавського док. філол. наук Ігоря (Ісіченка) «Сакральний простір «Саду Божесттвенних пісень» Григорія Сковороди». Лекція відбудеться в рамках серії заходів, присвячених 290-літтю від дня народження цього видатного українського мандрівного філософа.

15.00 — в приміщенні Львівської обласної бібліотеки для дітей та юнацтва (вул. Винниченка, 1) багатолітній автор і корсепондент РІСУ на Тернопіллі Володимир Мороз представить своє нове видання «Замки і фортеці Тернопілля». Звичайно, що ця книга буде дуже цікавою і для шанвальників релігійного туризму.

16.00 — в Палаці Потоцький розпочнеться презентація фундаментального видання «Повернення імен: Інокентій Гізель, український філософ і богослов 17 ст.».

17.00 — біля стенду видавництва «Ярославів вал» (№302) автограф-сесія проректора Острозької академії, автора багатьох історичних художніх творів Петра Кралюка.