• Головна
  • Новини
  • Міністр культури з допомогою правоохоронців усувають з посади гендиректора Києво-Печерського заповідника...

Міністр культури з допомогою правоохоронців усувають з посади гендиректора Києво-Печерського заповідника

31.07.2012, 12:30
Міністр культури з допомогою правоохоронців усувають з посади гендиректора Києво-Печерського заповідника - фото 1

У даний момент у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику відбувається спроба з боку міністра культури Михайла Кулиняка усунути від виконання обов'язків генерального директора заповідника Вікторію Лісничу, яка до сьогоднішнього дня знаходилась на лікарняному.

лавраУ даний момент у Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику відбувається спроба з боку міністра культури Михайла Кулиняка усунути від виконання обов'язків генерального директора заповідника Вікторію Лісничу, яка до сьогоднішнього дня знаходилась на лікарняному.

Про це повідомляє Gazeta. ua з посиланням на профком Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

За словами джерела, співробітників заповідника, які виступили на захист генерального директора, зараз хочуть вигнати з дирекції, де закрився міністр, за допомогою представників правоохоронних органів.

"На місце Вікторії Лісничої, за нашими даними, планують призначити когось із заступників міністра або першого заступника генерального директора – ставленика міністра, забудовника Валерія Панченка", - йдеться у повідомленні профкому.