У Києві буде книгарня духовної літератури

23.12.2011, 09:39
У Києві буде книгарня духовної літератури - фото 1
За пропозицією голови КМДА О.Попова, такий відділ ймовірніше за все, буде створений в муніципальній книгарні «Сяйво книги».

Бригинець.gifУ прес-службі голови комісії Київради з питань культури та туризму Олександра Бригинця повідомили, що під час зустрічі у рамках круглого столу на тему: «Нова редакція Закону України «Про захист суспільної моралі» та взаємодія державних (муніципальних) установ і релігійних організацій» йшлося про відкриття у Києві книгарні духовної літератури.

За словами О.Бригинця, на звернення учасників засідання – керівників найбільших релігійних громад Києва - відкрити в центрі Києва магазин духовної книги, голова КМДА Олександр Попов пообіцяв знайти відповідне приміщення.

«Дуже швидко і оперативно було прийняте рішення по одній із запропонованих керівниками релігійних громад ідей: створити в центральній частині міста Києва магазин, або відділ, де продавалася б релігійна і духовна література», – заявив О.Бригинець. 
За пропозицією голови КМДА О.Попова, такий відділ ймовірніше за все, буде створений в муніципальній книгарні «Сяйво книги».

«Отже можна говорити про те, що зустріч вже дала конкретний результат. Всі інші ідеї та пропозиції знаходяться на стадії обговорення та ймовірніше за все виллються в рішення Київради та розпорядження КМДА», – акцентує О.Бригинець.

За словами голови комісії, секція духовної та релігійної літератури буде відкрита в муніципальному магазині «Сяйво книги» вже після Водохреща і стане певним порятунком для книгарні, оскільки сьогодні полиці цього закладу напівпорожні.