• Головна
  • Новини
  • У Тернополі завершився масштабний християнський фестиваль «Я вірю в Ісуса»...

У Тернополі завершився масштабний християнський фестиваль «Я вірю в Ісуса»

11.08.2011, 17:16
У Тернополі завершився масштабний християнський фестиваль «Я вірю в Ісуса» - фото 1

До акції долучилися протестантські церкви міста та районних центрів Тернопільщини, а також багато відомих українських діячів культури та мистецтва. Серед них – міс-Україна 2007 Ліка Роман, один з найкращих саксофоністів України Ігор Рудий, радіоведучій Дмитро Хоркін, фіналістка телепроекту Шанс, голос проекту "Танцюю для тебе" на 1+1 Валентина Паравян, учасниця X-factor Христина Осельска

У Тернополі завершився масштабний християнський фестиваль «Я вірю в Ісуса», що тривав із третього по сьоме серпня. На майдані та у парках щодня збиралися тернополяни та гості міста, щоби послухати християнську музику й живі історії, подивитися фільми та взяти участь у флешмобах. Любителям спорту випала можливість позмагатися в турнірах і повболівати за своїх друзів.

Я вірю в ІсусаОхочі також допомагали молодим християнам прибирати міські парки та обдаровувати радістю діток. Літні люди у будинку перестарілих і пацієнти міського онкодиспансеру теж залишилися небайдужими – вони активно підтримували своїх гостей і разом із ними повторювали лозунг акції: «Я вірю в Ісуса!».

Як попередньо анонсувала РІСУ, до акції долучилися протестантські церкви міста та районних центрів Тернопільщини, а також багато відомих українських діячів культури та мистецтва. Серед них – міс-Україна 2007 Ліка Роман, один з найкращих саксофоністів України Ігор Рудий, радіоведучій Дмитро Хоркін, фіналістка телепроекту Шанс, голос проекту "Танцюю для тебе" на 1+1 Валентина Паравян, учасниця X-factor Христина Осельська, перша віце-місс України на візку і Президент Благодійного фонду розвитку комп'ютерних та інформаційних технологій для інвалідів "АІК" Юлія Козлюк, а також музичні гурти "Planet salt", "N Day", "Шикайна", "Sky Door", "Patlis Band" та інші.

Загалом, як розповідає організатор акції Михайло Резнік, в акції взяли участь понад 700 християн, було роздано 70 000 християнських книг.

– Було приємно спостерігати, як бажання поділитися своєю вірою в Ісуса об’єднало християн не лише євангельських церков, але й інших конфесій. Ми виконали 95% із запланованого; акція викликала позитивний резонанс у суспільстві. Наступного року ми хочемо провести ще більший і масштабніший фестиваль для Ісуса. І для цього – я вірю – християни різних конфесій мають шукати точки дотику, об’єднуватися і служити пліч-о-пліч.

Фоторепортаж про перебіг масштабного дійства читайте і дивіться у спеціальному репортажі Надії Гербіш та Надії Мудрієвської на РІСУ.