• Головна
  • Новини
  • Презентовано виставку художніх творів засуджених «Свята Покрова»...

Презентовано виставку художніх творів засуджених «Свята Покрова»

18.10.2010, 11:33
Презентовано виставку художніх творів засуджених «Свята Покрова» - фото 1
У Києві, в приміщенні Державного департаменту України з питань виконання покарань (вул. Мельникова, 81), 15 жовтня відбулася презентація виставки виробів художньо-прикладної творчості осіб, яка присвячена святу Покрови Пресвятої Богородиці.

vystavka-ikon.jpgУ Києві, в приміщенні Державного департаменту України з питань виконання покарань (вул. Мельникова, 81), 15 жовтня відбулася презентація виставки виробів художньо-прикладної творчості осіб, яка присвячена святу Покрови Пресвятої Богородиці. Понад 150 творів прикладного та образотворчого мистецтва, що представлено на виставці, були виготовлені засудженими та персоналом Державної кримінально-виконавчої служби України.

За повідомленням Департаменту інформації УГКЦ, на запрошення керівництва Держдепартаменту поруч з представниками правління Християнської місії у цій події брав участь єрей Костянтин Пантелей, референт УГКЦ з душпастирства у пенітенціарній системі України.

У розмові з Головою Державного департаменту України з питань виконання покарань Олександром Лісіцковим він висловив вдячність за вмілу організацію виставки і духовність представників ДКВС, що взяли участь у щорічній прощі до Унівської Свято-Успенської Лаври, та передав запрошення керівника департаменту Патріаршої курії УГК Церкви у справах душпастирства силових структур України владики Михаїла делегувати представників Держдепартаменту у паломництво 2011року до Люрду.