До Євро-2012 на Тернопільщині залучатимуть духовні центри

29.01.2010, 12:05
До Євро-2012 на Тернопільщині залучатимуть духовні центри - фото 1
В оглядові поїздки для іноземних туристів включені старовинні замки, фортеці, палаци, духовні місця, сакральні пам'ятки.

EVRO_2012.jpgТЕРНОПІЛЬ – Максимально використати історико-культурне надбання краю мають намір туристичні фірми у період підготовки і проведення Євро-2012.

Як повідомила УКРІНФОРМу директор Тернопільського інформаційно-туристичного центру Лариса Римар, хороші дороги до туристичних пам'яток, поліпшена інфраструктура вздовж шляхів, якісний сервіс у готелях і ресторанах – ось головні завдання влади та організацій, причетних до підготовки проведення фінальних ігор з футболу у 2012 році. Тому зрозуміло, керівників і власників турфірм місцева влада просить подбати, аби під час чемпіонату з футболу про принади краю могли розповісти добре освічені екскурсоводи-поліглоти. Натомість, чиновники вже взялися за потужну промоцію регіону. Цьому слугують розроблені нові туристичні маршрути, видання про природу, історію та культуру Тернопілля польською, англійською, німецькою мовами. В оглядові поїздки для іноземних туристів включені старовинні замки, фортеці, палаци, духовні місця, сакральні пам'ятки.

Характерно, що навіть туроператори інших регіонів уже включають Тернопільщину у програми турів для вболівальників-туристів. Наприклад, львів'яни помістили у свої туристичні пропозиції учасникам та уболівальникам Євро-2012 Почаївську лавру, печери, Дністровський каньйон, Медобори.