• Головна
  • Новини
  • Волинським священикам розповіли що робити у випадку оновлення ікон...

Волинським священикам розповіли що робити у випадку оновлення ікон

25.03.2010, 10:48
Волинським священикам розповіли що робити у випадку оновлення ікон - фото 1
Архиєпископ Луцький і Волинський Михаїл (Зінкевич) підписав указ, яким упорядкував дії священнослужителів та прес-служби єпархії у випадку оновлення ікон. Як

ikona_onovl.jpgЛУЦЬК – У прес-службі Волинської єпархії УПЦ КП повідомили, що у зв’язку з тим, що в цій єпархії почастішали випадки, коли духовній консисторії повідомляють про, ймовірно, надприродні явища (мироточіння, оновлення ікон тощо), архиєпископ Луцький і Волинський Михаїл підписав указ, яким упорядкував дії священнослужителів та прес-служби єпархії щодо таких ситуацій. Про це інформує УНІАН-релігії.

Зокрема, коли на тій чи іншій парафії сталося, можливо, чудо, настоятелю належить невідкладно особисто дослідити всі обставини, повідомити про цю подію свого декана, звернутися до єпархіального архієрея з усним звітом, повідомити інформаційній службі єпархії про випадок та благословення владики щодо нього. Через один місяць, а за гострою потребою раніше, настоятелеві слід звернутися до архієпископа з письмовим звітом про виконання благословення, розвиток і попередні підсумки події, повідомили в прес-службі.