• Головна
  • Новини
  • У Львові відреставрували костел Заручин Марії і монастир сакраменток...

У Львові відреставрували костел Заручин Марії і монастир сакраменток

10.02.2020, 10:15
Реставраційні роботи храму тривали 2 роки - 2018-2019 р. "Завершилися дуже добрим експонуванням храму в темну пору доби. Всі роботи виконані за кошти міста", - повідомили 7 лютого Гал-інфо в Управлінні охорони історичного середовища ЛМР.

Реставраційні роботи храму тривали 2 роки - 2018-2019 р. "Завершилися дуже добрим експонуванням храму в темну пору доби. Всі роботи виконані за кошти міста", - повідомили 7 лютого Гал-інфо в Управлінні охорони історичного середовища ЛМР.

Костел Заручин Марії і монастир сакраменток - ансамбль культових споруд у Львові збудований у 1780 р. Стиль архітектури - бароко. У 1990-х роках храм передали УГКЦ та освятили на честь Святої Трійці.

Кожен проект має свої особливості і нюанси. У цьому випадку складність полягала в заданих місцях розміщення апаратури (три бетонних стовпи), що безумовно ускладнювало завдання проектантам. Окрім того ліва бічна частина храму не мала точки для свого освітлення. Ми знайшли компромісне рішення, додали кілька опор і отримали результат на фото.

Вперше у нашому проекті ми використовували круглосиметричні прожектори фірми «LUG», які в стислі терміни постачала фірма «Артенерго», за що щиро їм дякуємо! Прожектори мають 2 кути свічення 25° і 50°, а також різні потужності, що доволі зручно для виконання таких завдань.