• Головна
  • Новини
  • У Львові відремонтують аварійну підпірну стіну церкви Івана Золотоустого...

У Львові відремонтують аварійну підпірну стіну церкви Івана Золотоустого

16.03.2017, 10:41
У Львові відремонтують аварійну підпірну стіну церкви Івана Золотоустого - фото 1
У Львові руйнується підпірна стінка храму святителя Івана Золотоустого на вул. Лисенка, 43. Це становить загрозу для пішоходів, тому її вирішили терміново укріпити та відремонтувати.

У Львові руйнується підпірна стінка храму святителя Івана Золотоустого на вул. Лисенка, 43. Це становить загрозу для пішоходів, тому її вирішили терміново укріпити та відремонтувати, повідомляє прес-служба ЛМР з посиланням на Личаківську районну адміністрацію.

На позаплановому засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій вирішили замовити виготовлення проектно-кошторисної документації для виведення підпірної стінки з аварійного стану.

«До 1 квітня документація має бути готова. Приблизно вона буде коштувати 350-400 тис. грн», – розповіла заступник голови Личаківської районної адміністрації Галина Гладяк.

Зволікання з проведенням термінових робіт, повідомляють члени комісії, може призвести до виникнення надзвичайної ситуації і травмування людей. Про це інформує Zaxid.net.