На Львівщині дерев’яні храми отримають вогнегасники

05.11.2014, 14:01
На Львівщині дерев’яні храми отримають вогнегасники - фото 1
Відділ культури та туризму Буської РДА 3 листопада отримав від відділу охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської ОДА десять вогнегасників для забезпечення ними дерев’яних храмів-пам’яток Буського району.

вогнегасники.jpgВідділ культури та туризму Буської РДА 3 листопада отримав від відділу охорони культурної спадщини та культурних цінностей Львівської ОДА десять вогнегасників для забезпечення ними дерев’яних храмів-пам’яток Буського району.

Вогнегасники, насамперед, отримають парохи пам’яток національного значення, а також тих сакральних об’єктів, які попередньо не були забезпечені цими первинними засобами пожежогасіння: Церква Св.Параскеви (дер.) і Церква Св.Онуфрія (дер.) в Буську, Церква Вознесіння Господнього с.Волиця-Деревлянська, Церква Різдва Богородиці(дер.) с.Грабова, Церква Св.Іллі(дер.) смт. Красне, Церква Собору Пресвятої Богородиці(дер.) с.Кути, Церква Св.арх.Михаїла (дер.) с.Полоничі, Церква Преображення Господнього (дер.) с.Куткір, Церква Св.Миколая (дер.) с.Новосілки, Церква Воскресіння Господнього с.Побужани. Про це інформують Новини Буська.