• Головна
  • Новини
  • Києво-Печерська Лавра візьме з бюджету ще 27 млн гривень "на ремонт"...

Києво-Печерська Лавра візьме з бюджету ще 27 млн гривень "на ремонт"

10.06.2013, 11:13
Для боротьби із зсувами, ремонт і реставрацію Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври Української православної церкви доведеться виділити з бюджету 27 млн грн.

Для боротьби із зсувами, ремонт і реставрацію Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври Української православної церкви доведеться виділити з бюджету 27 млн грн. Про це повідомляється на сайті Вісника державних закупівель, передає Gazeta.ua з поиланням на УНН.

Під час робіт планується провести інженерно-геологічні та інженерно-геодезичні вивчення в районі монастирської стіни, Церкви Воскресіння, церкви Феодосія Печерського і Духовної академії і семінарії УПЦ (МП), території Нижньої Лаври, реконструкцію підпірної стіни біля корпусу № 43, зовнішніх інженерних мереж Лаври та вертикального планування території Гостиного двору.

Крім цього, в УПЦ (МП) пропонують реставрувати келії Гостинного двору і пристосувати їх до "сучасних потреб". Згідно документації торгів, роботи з реставрації та розробки інженерної документації проводить ТОВ "Затишний будинок".