• Головна
  • Новини
  • Київрада виділила 8 млн. грн на реконструкцію Володимирської гірки...

Київрада виділила 8 млн. грн на реконструкцію Володимирської гірки

18.04.2013, 08:35
Київрада виділила 8 млн. грн на реконструкцію Володимирської гірки - фото 1
Київрада погодила зміни до Програми соціально-економічного розвитку міста на 2013 рік з урахуванням виділених з держбюджету 100 млн. грн на різні реконструкції.

гірка.jpgКиїврада погодила зміни до Програми соціально-економічного розвитку міста на 2013 рік з урахуванням виділених з держбюджету 100 млн. грн на реконструкцію Поштової площі, 96 млн. грн - на будівництво метро на житловий масив Теремки і 11 млн. грн - на будівництво комплексу водопостачання на масиві «Осокорки-Північні».

Як передає УНІАН-релігії, «за» зміни до програми проголосували 65 з 99 зареєстрованих у залі депутатів.

Крім того, за рахунок перерозподілу, виділені кошти на виконання термінових завдань: в рамках підготовки до святкування 1025-річчя Хрещення Русі додатково виділено 8 млн. грн на реконструкцію парку «Володимирська гора»; 10 млн. грн - на облаштування пішохідної зони від Пішохідного моста до Поштової площі; 1 млн грн - на проект реконструкції Паркової алеї та транспортного вузла на перетині Дніпровського спуску і Дніпровського проїзду, поінформував заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

Ще 10 млн. грн спрямовано на будівництво школи в 6-му мікрорайоні житлового масиву Осокорки, 6,5 млн. грн - на реконструкцію доріг в селах Підгірці та Ходосіївка, прилеглих до полігону твердих побутових відходів № 5.

«Сьогодні більшість замовників вже почали роботи та їх вартість вимагає деяких уточнень в межах виділених асигнувань з міського бюджету. Зокрема, в межах передбачених асигнувань виділено 38,7 млн. грн для погашення заборгованості минулих років, по деяких об`єктах відкоригована вартість проектних робіт. Крім того, в березні було прийнято розпорядження про розподіл коштів природоохоронного фонду. Із загального переліку на 23 об`єктах - роботи капітального характеру, на які передбачається спрямувати 40,4 мільйона гривень», - пояснив Р.Крамаренко.