• Головна
  • Новини
  • Кабмін виділив 20 млн грн на ремонтно-реставраційні роботи в Києво-Печерській Лаврі в 2012р...

Кабмін виділив 20 млн грн на ремонтно-реставраційні роботи в Києво-Печерській Лаврі в 2012р

03.04.2012, 10:45
Кабмін виділив 20 млн грн на ремонтно-реставраційні роботи в Києво-Печерській Лаврі в 2012р - фото 1
Відповідний наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства оприлюднено на його веб-сайті.

Kabmin1.jpgРелігійна організація Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра (чоловічий монастир) УПЦ визначена одержувачем 20 млн грн з держбюджету на проведення ремонтно-реставраційних та протиаварійних робіт на території Лаври в 2012 році.

Відповідний наказ Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства оприлюднено на його веб-сайті.

Згідно з документом, одержувач коштів зобов'язаний, зокрема, сформувати та надати на затвердження міністерства перелік об'єктів та заходів з проведення інженерних та протизсувних робіт на території Лаври в 2012 році.

Монастир також повинен щомісячно, до 5-го числа, надавати звіт Мінрегіонбуду про використання коштів.

Фінансування держпрограми "Проведення протизсувних підприємств, інженерного захисту, протиаварійних та ремонтно-реставраційних робіт на території Києво-Печерської Лаври", згідно з держбюджетом на 2012 рік, передбачено в розмірі 20 млн грн спеціального фонду. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.