• Головна
  • Новини
  • На дослідження мурів давнього костелу Воздвиження Чесного Хреста у Львові виділено 388 тисяч гривень...

На дослідження мурів давнього костелу Воздвиження Чесного Хреста у Львові виділено 388 тисяч гривень

31.10.2019, 11:01
Львівська міськрада замовила археологічні дослідження між вул. Князя Романа та площею Галицькою за 388 тис грн у Рятівної археологічної служби.

Львівська міськрада замовила археологічні дослідження між вул. Князя Романа та площею Галицькою за 388 тис грн у Рятівної археологічної служби.

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради провело тендер у системі ProZorro на археологічні дослідження території між вул. Князя Романа та площею Галицькою, які переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2019 року.

Аукціон стартував 17 жовтня, участь у ньому взяли Науково-дослідний центр "Рятівна археологічна служба" Інституту археології Національної академії наук України та ТОВ "Міжнародний центр культурної спадщини та культурних цінностей". 

Міськрада обрала переможцем "Рятівну археологічну службу", яка запропонувала виконати розкопки за 388 843 грн. Додамо, очікувана вартість послуг становила 389 797 грн.

 Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має скласти тематичний план на археологічні вишукування у зоні пам'яток історії та культури, провести археологічні розкопки території між вул. Князя Романа та площею Галицькою, підготувати альбом відзнятиї фотографій, у якому мають бути не менше ніж 156 фото.

Нагадаємо, у червні археологи знайшли мури давнього костелу Воздвиження Чесного Хреста на місці реконструкції фонтану "Кульбаба" на площі Галицькій. Нещодавно у міськраді вирішили на місці фонтану знести кіоски, облаштувати сквер та встановити новий фонтан. Про це інформує сайт «Варіанти».