• Головна
  • Новини
  • Священик-мандрівник УПЦ (МП) на Арараті буде шукати Ноїв ковчег...

Священик-мандрівник УПЦ (МП) на Арараті буде шукати Ноїв ковчег

10.04.2013, 09:15
Священик-мандрівник УПЦ (МП) на Арараті буде шукати Ноїв ковчег - фото 1
Кілька десятиліть тому супутник зробив фотографії, на яких був виявлений великий темний ортогональний об'єкт на горі Арарат, де, згідно з переказами, зупинився Ноїв ковчег після Великого Потопу.

Конюхов.jpegКлірик Запорізької єпархії УПЦ (МП) єрей-мандрівник Федір Конюхов буде шукати останки легендарного Ноя і його ковчег, повідомляє "Релігія в Україні".

Кілька десятиліть тому супутник зробив фотографії, на яких був виявлений великий темний ортогональний об'єкт на горі Арарат, де, згідно з переказами, зупинився Ноїв ковчег після Великого Потопу. Ця територія, на якій розташована гора Арарат, знаходиться в Туреччині, але сама гора височіє дуже близько до кордону з Вірменією.

Дехто вважає, що таємний об'єкт є ортогональними останками ковчега. Єрей Федір Конюхов планує піднятися на Арарат і досліджувати таємний об'єкт. Експедиція може початися у вересні або жовтні цього року.

Втім, скептики стверджують: те, що приймається за ковчег, є природним утворенням каменю, ймовірно, вулканічного походження, тому що Арарат – вулкан.

Російський дослідник Вадим Чернобров, який зійшов на Арарат у 2004 році і побачив об'єкт своїми очима, стверджує: «Об'єкт здалеку дійсно нагадує великий корабель, я так і подумав. Але коли я підійшов до нього, це виявилося утворення з каменів. Я переконаний, що тут ніколи не було корабля. Дерев'яний корабель не може перетворитися на камінь, навіть протягом декількох тисяч років. Це так само неможливо, як якби камінь перетворився на дерев'яний корабель. Я переконаний, що цей об'єкт є природним утворенням, а не конструкцією, зробленою руками людини», – заявив він.

Нещодавно турецькі вчені прийшли до висновку, що ковчег пророка Ноя після Великого потопу зупинився біля гори Джуді, а не Арарат.