У 2011 у Києві відкриється Національний дім Біблії

15.11.2010, 16:11
У 2011 у Києві відкриється Національний дім Біблії - фото 1

Голова Державного Комітету України у справах національностей та релігій Юрій Богуцький 10 листопада зустрівся з Президентом Українського Біблійного Товариства Григорієм Комендантом. Зустріч проходила безпосередньо на місці будівництва Національного Дому Біблії в м. Києві по вулиці Баумана.

Зустріч_1.jpgГолова Державного Комітету України у справах національностей та релігій Юрій Богуцький 10 листопада зустрівся з Президентом Українського Біблійного Товариства Григорієм Комендантом. Зустріч проходила безпосередньо на місці будівництва Національного Дому Біблії в м. Києві по вулиці Баумана. Цей заклад заплановано відкрити 22 червня 2011 року з нагоди 20 річчя існування УБТ.

В ході бесіди Григорій Комендант поінформував Юрія Богуцького про діяльність Товариства і поділився планами на майбутнє, підкресливши що його організація тісно співпрацює з багатьма національними Біблійними товариствами у різних країнах світу, відвідуючи які керівництво УБТ на найвищому рівні представляє нашу країну як державу, яка  має велику  християнську історію та ґрунтує  своє сьогодення  і майбутнє на християнських цінностях.

Важливим і знаменним є той факт, - підкреслив Григорій Комендант, - що Товариство за час своєї діяльності враховувало інтереси різних категорій людей, щоб Слово Боже не тільки було доступно для кожного українця, а й завжди було прикладом гармонійного поєднання та співпраці всіх християнських релігійних напрямів, тому що поширення Біблії та популяризація християнської моралі у суспільстві залишається чудовим прикладом міжконфесійних відносин.

У зустрічі також взяв участь заступник Голови Держкомнацрелігій Микола Новиченко.