У Запоріжжі відсвяткували День Біблії

19.12.2009, 17:48
Організаторами свята виступили Запорізьке об'єднання церков та Українське біблійне товариство (УБТ).

ЗАПОРІЖЖЯ – Близько семисот християн з понад десяти запорізьких церков об'єдналися, щоби подякувати Богові за можливість переслідувань і перешкод читати Боже Слово. Організаторами свята виступили Запорізьке об'єднання церков та Українське біблійне товариство (УБТ).

Як повідомляє інформаційне агентство CNL NEWS, святкування Дня Біблії дає можливість нагадати християнам про силу і дії Божого Слова, яке не змінюється з часом.

Хоча за двадцять років існування Українського біблійного товариства вже надруковано і ввезено в Україну близько двох мільйонів примірників Біблій, більшу частину з яких роздали безкоштовно, – мільйони українців ще не знайомі з Божим Словом.

«Сьогодні ми бачимо, що відбувається перенасичення Бібліями, і дефіциту Біблій, слава Богу, сьогодні немає. Є дефіцит уваги до Біблії – ось заради чого і проводиться це свято», – зазначив генеральний секретар УБТ Олександр Бабійчук.

Цінувати Боже Слово запоріжців надихали гості: старший єпископ Церков Християн Віри Євангельської України Михайло Паночко, старший єпископ Дніпропетровської області ЦХВЄУ Михайло Мокієнко, пастор церкви «Перемога», м.Дніпропетровськ Сергій Вінковский.

Під час свята Біблії було оголошено збір пожертв на черговий благодійний проект УБТ «Послання надії». На зібрані кошти будуть надруковані Нові Заповіти з великим шрифтом спеціально для будинків інвалідів. У цьому виданні будуть виділені біблійні вірші, які говорять про милість і втіху Божу.