Християни молитимуться за мусульман під час Рамадану

09.08.2010, 15:16
Християни молитимуться за мусульман під час Рамадану - фото 1
Організація Open Doors США організувала кампанію, яка закликає християн молитися за мусульман під час священного місяця Рамадан, що починається 11 серпня, і під час якого сотні мільйонів мусульман будуть постити від сходу сонця до його заходу.

minaret-cerkva.jpgОрганізація Open Doors США організувала кампанію, яка закликає християн молитися за мусульман під час священного місяця Рамадан, що починається 11 серпня, і під час якого сотні мільйонів мусульман будуть постити від сходу сонця до його заходу.

З цією метою Open Doors був складений спеціальний молитовний календар, у який включені також молитовні прохання християн, які стикаються з переслідуваннями в мусульманських країнах, інформує католицький часопис „Credo”.

«Це надзвичайно важливий час для молитви, як за християн, так із за мусульман в ісламських країнах», – вважає президент Open Doors США Карл Моллер.

Час Рамадану надає віруючим на Заході гарну можливість вплинути на світ через молитву.

За повідомленнями Open Doors, близько 200 мусульманських груп в кількості більше 100 тисяч не мають можливості почути свідчення про Христа. Вказуючи на важливість молитви під час Рамадану, Open Doors розповідає про численні свідченнях мусульман, яким Ісус безпосередньо відкрився через видіння і сни під час Рамадану.

«Наші молитви можуть досягти тих місць, куди ми не можемо прийти. З людської точки зору так багато речей здається неможливими, але у світі молитви немає неможливого», - розповів засновник Open Doors брат Ендрю.

Заклик молитися поширюється не лише на мусульман. Open Doors відзначає гостру необхідність молитви за переслідуваних віруючих у мусульманських країнах.