• Головна
  • Новини
  • Представників УПЦ КП не запросили на похорон Митрополита Володимира...

Представників УПЦ КП не запросили на похорон Митрополита Володимира

07.07.2014, 10:19
Представників УПЦ КП не запросили на похорон Митрополита Володимира - фото 1
ПатріархФіларет заявив, що представників УПЦ КП не буде на похороні глави УПЦ (МП) Митрополита Володимира. Він вважає, що запрошення на похорон Володимира було б ознакою майбутнього об'єднання,

pf_mv_250_162.jpgПатріарх Філарет заявив, що представників УПЦ КП не буде на похороні глави УПЦ (МП) Митрополита Володимира. Він вважає, що запрошення на похорон Володимира було б ознакою майбутнього об'єднання, повідомляє ТСН.

"На похороні ми не будемо. Я закликав у своєму зверненні до Церкви молитися за спокій душі Митрополита Володимира і сам я відслужив панахиду. Але нас не запросять на похорон. Тому що на там будуть, напевно, і представники інших Церков і тому нас туди не запросять. Ми не рвемося до цього. Тому що якщо б вони запросили, то ми б, звичайно, прийшли на похорон. І це була би хороша ознака майбутнього нашого об'єднання", - сказав Предстоятель УПЦ КП Філарет.

"Але я не вірю в те, що в цих умовах вони запросять нашу церкву. Не вірю в це. Вони ще до цього не дійшли", - додав Патріарх УПЦ КП.