• Головна
  • Новини
  • УПЦ (МП) та Еладська Православна Церква спільно підвищуватимуть якість богословської освіти в духовних школах...

УПЦ (МП) та Еладська Православна Церква спільно підвищуватимуть якість богословської освіти в духовних школах

24.01.2013, 10:42
УПЦ (МП) та Еладська Православна Церква спільно підвищуватимуть  якість богословської освіти в духовних школах - фото 1
В Успенській Києво-Печерській Лаврі 23 січня відбулася зустріч керуючого справами УПЦ, ректора Київської духовної академії та семінарії митрополита Бориспільського Антонія з делегацією Еладської Православної Церкви.

освіта.jpgВ Успенській Києво-Печерській Лаврі 23 січня  відбулася зустріч керуючого справами УПЦ, ректора Київської духовної академії та семінарії митрополита Бориспільського Антонія з делегацією Еладської Православної Церкви.

За повідомленням офіційного сайту УПЦ (МП), в ході зустрічі були обговорені питання участі Київських духовних шкіл в процесі підвищення якості богословської освіти, в якому беруть участь духовні навчальні заклади багатьох країн.

Крім того було обговорене питання взаємного обміну студентів духовних шкіл Української та Еладської Православних Церков, організації студентських зустрічей та паломницьких поїздок з метою ознайомлення студентів з духовними традиціями інших Помісних Православних Церков.

Під час зустрічі наголошувалося на тому, що головна мета духовних навчальних закладів – виховання молоді, яка стане в майбутньому обличчям Церкви. І саме тому процес обміну духовним досвідом сьогодні має дуже важливе значення, сприяючи формуванню багатогранної особистості майбутнього священика.