• Головна
  • Новини
  • На Донеччині священнослужителі різних конфесій домовилися зберігати мир...

На Донеччині священнослужителі різних конфесій домовилися зберігати мир

19.10.2018, 12:22
На Донеччині священнослужителі різних конфесій домовилися зберігати мир - фото 1
У Донецькій області священнослужителі різних конфесій домовились зберігати мир та знаходити спільні рішення на виклики, які висуває час. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

У Донецькій області священнослужителі різних конфесій домовились зберігати мир та знаходити спільні рішення на виклики, які висуває час. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць, пише Укрінформ.

конфеійний_мир.jpg

«Почув розуміння та готовність священнослужителів різних конфесій зберігати мир і спокій у нашому спільному домі... Домовилися про проведення молитовних сніданків за участі представників різних релігійних організацій для того, щоб частіше зустрічатися, спілкуватися, знаходити спільні рішення на виклики, які висуває нам час», - написав очільник області, зазначаючи, що спілкувався з представниками релігійних організацій на спільній зустрічі в обладміністрації.

Він додав, що священнослужителі різних конфесій прийшли до висновку: «Просто робити свою Божу справу. Мирно. Без політичних агітацій, образ та провокацій. Люди самі оберуть, до якої церкви їм ходити».