• Головна
  • Новини
  • В Івано-Франківську християни різних конфесій молилися за мир та єдність...

В Івано-Франківську християни різних конфесій молилися за мир та єдність

14.03.2016, 12:10
В Івано-Франківську християни різних конфесій молилися за мир та єдність - фото 1
Молебень очолили священики Української Православної Церкви Київського Патріархату, Греко-Католицької та Автокефальної Церков.

Івано-Франківськ.jpegХристияни різних конфесій молилися в Івано-Франківському Святотроїцькому соборі Української Православної Церкви Київського Патріархату за мир та єдність в нашій державі.

Молебень очолили священики Української Православної Церкви Київського Патріархату, Греко-Католицької та Автокефальної Церков.

«Наш екуменічний молебень присвяченій, перш за все посту та миру, – розповідає голова Спілки Християнського відродження в Івано-Франківську Богдан Марчук. – Адже сам піст, як казав Василій Великий, коли є війна приносить відвагу, а коли немає війни – спокій. Отже, розважаємо про це. Також про те – чому немає у нас миру та точиться війна така важка, не вигідна і через яку маємо людські втрати, в тому числі, мирного населення. Отже, в часі посту основною думкою є те, що ми повинні отримати вненародне прощення, молитву. Тільки коли ми всією державою перепросимо Бога і проситимемо про припинення війни – досягнемо довгоочікуваного миру».