До Карпатської єпархії УАПЦ перейшов монастир УПЦ (МП)

25.08.2015, 09:28
До Карпатської єпархії УАПЦ перейшов монастир УПЦ (МП) - фото 1
21 серпня 2015 року єпископ Віктор (Бедь), керуючий Мукачівською і Карпатською єпархією УАПЦ, прийняв архимандрита Миколая (Реківчака), намісника Свято-Миколаївського єпархіального чоловічого монастиря УПЦ (МП) у смт. Чинадієво.

Бедь_перехід.png21 серпня 2015 року єпископ Віктор (Бедь), керуючий Мукачівською і Карпатською єпархією УАПЦ, прийняв архимандрита Миколая (Реківчака), намісника Свято-Миколаївського єпархіального чоловічого монастиря УПЦ (МП) у смт. Чинадієво, повідомляє сайт Карпатської єпархії.

В ході зустрічі розглянули питання про перехід монастиря з підпорядкування Мукачівської єпархії Української Православної Церкви (Московського Патріархату) до Карпатської єпархії Української Автокефальної Православної Церкви.

За результатами зустрічі було прийнято рішення про прийом Свято-Миколаївського чоловічого єпархіального монастиря в смт. Чинадієво (вул. Санаторна, 89а; 89б) Мукачівського району, Закарпатської області до Карпатської єпархії УАПЦ і видано відповідний указ про призначення намісником цього монастиря архимандрита Миколая (Реківчака).

Участь у зустрічі також взяв декан Мукачівсько-Ужгородського деканату (благочиння) .