• Головна
  • Новини
  • Патріарх Філарет відвідав у Донецьку Українську Християнську Євангельську Церкву...

Патріарх Філарет відвідав у Донецьку Українську Християнську Євангельську Церкву

13.06.2012, 12:35
Патріарх Філарет відвідав у Донецьку Українську Християнську Євангельську Церкву - фото 1
У своєму зверненні до віруючих Патріарх Філарет подякував за запрошення, висловив надію на подальший розвиток міжконфесійних відносин в Україні.Т

10 червня в приміщенні Біблійного інституту "Слово життя" (УХЄЦ) м.Донецька відбулася дружня зустріч предстоятеля Української Православної Церкви Київського Патріархату, Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета з парафіянами Української Християнської Євангельської Церкви.

Філарет-у-Донецьку.jpg

Зустріч проходила в рамках візиту Патріарха Філарета в Донецьку область для освячення храму та єпархіального управління УПЦ КП.Після закінчення урочистої церемонії відбулася прес-конференція за участю Патріарха, після чого делегація православних священнослужителів на запрошення старшого єпископа Української Християнської Євангельської Церкви Леоніда Падуна відвідала помісну церкву УХЄЦ.

У своєму зверненні до віруючих Патріарх Філарет подякував за запрошення, висловив надію на подальший розвиток міжконфесійних відносин в Україні. Також предстоятель УПЦ КП наголосив на ключовій ролі Церкви у відродженні духовності в Україні, торкнувся актуальних проблем морального стану сучасного суспільства.

Як йдеться у повідомленні, зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері, після чого відбулося спілкування священнослужителів у неформальній обстановці.