• Головна
  • Новини
  • Глава УГКЦ привітав Предстоятеля УПЦ (МП) із 20-річним служінням на кафедрі...

Глава УГКЦ привітав Предстоятеля УПЦ (МП) із 20-річним служінням на кафедрі

30.05.2012, 14:11
Глава УГКЦ привітав Предстоятеля УПЦ (МП) із 20-річним служінням на кафедрі - фото 1
Глава УГКЦ Святослав (Шевчук), надіслав лист-привітання Митрополиту УПЦ (МП) Володимирові (Сабодану) з нагоди 20-ліття його служіння на київській кафедрі.

Патріарх Святослав і Митрополит ВолодимирПатріарх УГКЦ Святослав (Шевчук) надіслав лист-привітання Митрополиту УПЦ (МП) Володимирові (Сабодану) з нагоди 20-ліття його служіння на київській кафедрі.

«Хочу привітати Вас із 20-літтям предстоятельства Главою Української Православної Церкви на Київській кафедрі. Дякую Господу Богу за дар віднови Вашого здоров‘я, що дало можливість повернутися Вам до повноцінного служіння як Предстоятеля Церкви. У переддень великого Господнього свята – Зіслання Святого Духа – буду молити у Святій Тройці Єдиного Бога, щоб сповнював Вас усіма необхідними дарами для подальшого служіння на добро та спасіння дорученої Вам пастви», — йдеться у листі.

Як нагадує Департамент інформації УГКЦ, 10 березня 2012 року Патріарх Святослав (Шевчук) відвідав у лікарні Предстоятеля УПЦ (МП). Зустріч відбулася з ініціативи Глави УГКЦ.

Під час візиту Патріарх Святослав запевнив Митрополита Володимира у постійній молитві за його швидке одужання. Він також з приємністю ствердив, що самопочуття Митрополита поступово покращується, а «це означає, що молитва всіх християн та людей доброї волі приносить свої плоди».

Колаж РІСУ