• Головна
  • Новини
  • Митрополит УПЦ КП розповів семінаристам-католикам про співпрацю двох Церков...

Митрополит УПЦ КП розповів семінаристам-католикам про співпрацю двох Церков

12.03.2012, 13:03
Митрополит УПЦ КП розповів семінаристам-католикам про співпрацю двох Церков - фото 1
У римо-католицькій Вищій духовній семінарії Святого Духа у Городку, що на Хмельниччині, професори та семінаристи 9 березня запросили до себе у гості представника УПЦ КП – митрополита Хмельницького і Кам’янець-Подільського Антонія (Мохоту.

seminariaУ римо-католицькій Вищій духовній семінарії Святого Духа у Городку, що на Хмельниччині, професори та семінаристи 9 березня запросили до себе у гості представника УПЦ КП – митрополита Хмельницького і Кам’янець-Подільського Антонія (Мохоту).

Митрополит Київського Патріархату розповів про свою співпрацю із католицьким духовенством, зокрема, з єпископом-ординарієм Кам’янець-Подільської дієцезії Леоном Дубравським та деякими священиками. Під час зустрічі в семінарії владика Антоній (Махота) також обговорив можливість проведення нових спільних акцій з римо-католиками. Владика Антоній зазначив, що існує багато сфер, де дві конфесії зможуть знайти точки дотику та зробити багато корисного для людей.

Як інформує Католицький медіа-центр, зустріч професорів та семінаристів РКЦ в Україні із митрополитом УПЦ КП стала одним із кроків, які ведуть до єдності християн.