У Києві вшановують пам’ять мучеників християнської віри

25.11.2011, 11:33
У Києві вшановують пам’ять мучеників християнської віри - фото 1
У столичному Міжнародному Центрі культури і мистецтв розпочала роботу Всеукраїнська міжконфесійна церемонія «Пам’ятай весь шлях».

25112001.jpgУ столичному Міжнародному Центрі культури і мистецтв розпочала роботу Всеукраїнська міжконфесійна церемонія «Пам’ятай весь шлях». Захід присвячений вшануванню пам’яті сподвижників християнської віри, які загинули мученицькою смертю.

Організаторами церемонии виступило Українське БіблійнеТовариство за участю Наради представників християнських Церков України, Української Міжцерковної Ради та Ради Євангельських Протестантських Церков України.

За інформацію порталу InVictory, церемонія приурочена до 20-річння незалежності України, 450-літтю Пересопницького Євангелія та Року Євангелія в Україні.

Згідно з програмою заходу, перша частина присвячена аналізу історичного розвитку християнства і підведенню підсумків 20-річчя свободи віросповідання в Україні. Друга – вшануванню пам’яті священиків, які загинули мученицькою смертю у період більшовицько-радянскої влади.

Усі події бажаючі зможуть оглянути в прямому ефірі на телеканалі БОГ. ТV.