• Головна
  • Новини
  • Вірні багатьох конфесій у Києві спільно молилися за єдність...

Вірні багатьох конфесій у Києві спільно молилися за єдність

09.03.2011, 13:28
Вірні багатьох конфесій у Києві спільно молилися за єдність - фото 1
Екуменічна подія пройшла на підтримку ініціативи Комісії для сприяння єдності між християнами Української Греко-Католицької Церкви.

Ecumenichna-molutva.jpgМіжконфесійна Молитва за єдність християн, у якій взяли участь священнослужителі та вірні багатьох християнських конфесій України, відбулася 4 березня в Києві, в приміщенні Церкви "Філадельфія". Екуменічна подія пройшла на підтримку ініціативи Комісії для сприяння єдності між християнами Української Греко-Католицької Церкви.

Як повідомляє сайт християнської Церкви «Божий світ», священнослужителі Української Християнської Євангельської Церкви та Союзу Вільних Церков Християн Євангельської Віри говорили про важливість спільної молитви та милосердя до ближніх.

Священик УПЦ КП Павло Мельник закликав «менше шукати своєї правди, а більше Христа і Його істини, бо Він – шлях, істина і життя».

"Бог знає кожного з нас по імені", – на прикладі притчі про Закхея аргументував свою промову владика Любомир (Гузар), архиєпископ Української Греко-Католицької Церкви, кажучи про те, що міжконфесійні відмінності не повинні руйнувати відносини один з одним.

Старший єпископ Церкви християн віри євангельської України Михайло Паночко закликав любити один одного, як вчить Біблія, оскільки, за його словами, «не Бог нас розділив, а ми самі себе розділили на різні конфесії».