В Одесі в день міста провели міжконфесійну молитву

03.09.2010, 14:37
В Одесі в день міста провели міжконфесійну молитву - фото 1
Під час святкування дня міста у храмі Успіння Пресвятої Богородиці Римо-Католицької Церкви відбулася міжконфесійна молитва за Одесу. Духовенство християнських церков молилося за місто, його мешканців і владу, а також за відкриття нових церков у регіоні.

exklusiv.gifОдеса1.jpg2 вересня, під час святкування дня міста, в Одесі відбулася міжконфесійна молитва у храмі Успіння Пресвятої Богородиці Римо-Католицької Церкви. Під час богослужіння єпископи, священики і пастори християнських конфесій молилися за Одесу, її жителів і влади, а також за відкриття нових церков.

Ініціював міжконфесійну зустріч єпископ Одесько-Сімферопольської дієцезії РКЦ Броніслав Бернацький. Загалом, такі молитовні акції одеські священослужителі проводять протягом 10 років.

Як повідомив у коментарі для РІСУ один з учасників міжконфесійної молитви від УПЦ КП о. Олександр, в молитві взяли участь священнослужителі УГКЦ, УПЦ КП, УАПЦ, лютеранської, баптистської, п'ятидесятницької, методистської та інших протестантських церков міста.

Об'єднувала християн різних конфесій у першу чергу відповідальність – спільно свідчити про Ісуса Христа. На молитві звучали біблійні слова: «Нову заповідь Я вам даю: Любіть один одного! Як Я вас полюбив, так любіть один одного й ви! По тому пізнають усі, що ви учні Мої, як будете мати любов між собою».